863 0

Йешич: ЦСКА ще направи дубъл

"В този отбор е постигната обещаваща сплав", смята бившият треньор на "червените"

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Бившият треньор на ЦСКА Миодраг Йешич смята, че ЦСКА-София има потенциала да спечели дубъл в България, тръгвайки с успех през новия сезон.

"Гледах мача ЦСКА - Славия. Това, което видях от ЦСКА, ми хареса много. Като за първи кръг отборът се справи на доста прилично ниво. футболистите действат с идея, правят добри комбинации, а головете на Диого Виана бяха прекрасни", отсече Йешич пред "Тема спорт".

"Направена е обещаваща сплав между част от играчите, които спечелиха купата с ЦСКА, и най-големите таланти на Литекс. Този ЦСКА има потенциала да спечели дубъл - титла и купа. Ясно е, че целта пред отбора може да е само и единствено такава."

"Сред футболистите освен Виана добро впечатление ми направи Галчев, а и младите също се представят доста добре - Чорбаджийски, десният бек Стойчо Атанасов, Десподов."

"Потенциалът в състава е огромен и вярвам, че Христо Янев може да го развие. Той има страхотната възможност да работи в ЦСКА и според мен се справя много добре. Когато станахме шампиони, той бе футболист на сезона, а аз -треньор №1. Работата с Янев беше приятна."

"Гриша Ганчев знае как да печели, разполага със силен екип и очаквам да постигне големи успехи в ЦСКА. Разбира се, на "Армията" е доста по-различно, отколкото в Ловеч. Интересът, напрежението и очакванията са много по-големи."

"Но с тази страхотна, велика червена публика Ганчев е "обречен" на успехи в ЦСКА. Той съумя да спечели титлата в Литекс, където подкрепата бе много по-малка, а какво остава сега на "Армията". Половин България е зад него. Сигурен съм, че Ганчев няма да я разочарова."

"Харесва ми посоката на развитие в ЦСКА със залагането на млади играчи. Поздравления и за Славия, където също се ориентираха към школата. Въпреки загубата отборът показа, че има солиден потенциал и при малко повече постоянство отново ще заеме челно място в класирането", добави Йешич.
 Напиши коментар:


Публикувай