1 Август, 2016 21:00 763 0

Лестър се подсилва с полски талант

  • лестър-
  • полша-
  • талант

Шампионът на Англия Лестър привлече таланта на Полша Бартош Капустка. "Лисиците" ще платят на Краковия 7,5 милиона паунда за 19-годишния футболист.

Самият играч потвърди смната на тима си, след като пусна снимка в профила си във Фейсбук, до която заявява, че заминава за Лестър.

Капустка впечатли с изявите за националния отбор на Полша по време на Евро 2016 г. и бе избран за играч на мача в първия двубой срещу Северна Ирландия.

Пред полските медии той обяви, че има желание да премине в шампиона на Англия. "От всички оферти, които пристигнаха за мен, тази на Лестър бе най-добра, тъй като клубът ме искаше най-много, заяви футболистът. - Интересът на Раниери бе голям фактор за мен. Той ме иска в отбора. Това ме убеди, но имаше и много други причини."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА