Last news in Fakti

2 Август, 2016 09:27 807 0

Рома взе скалпа на Ливърпул

  • рома-
  • ливърпул-
  • контрола-
  • джеко-
  • салах

"Вълците" спечелиха с 2:1 на американска земя след голове на Джеко и Салах

Рома взе скалпа на Ливърпул - 1
Снимка: БТА/АР

Ливърпул загуби с 1:2 от Рома в приятелска среща, която се игра на стадион "Буш Стейдиъм" в Сейнт Луис. Мърсисайдци започнаха със силен състав, а атаката им се водеше от Даниел Стъридж, Роберто Фирмино и новото попълнение Садио Мане. На терена бяха още Джеймс Милнър и друг нов - Жоржиньо Вайналдум.

В състава на "вълците" пък бяха Раджа Наинголан, Един Джеко и Мохамед Салах. Именно двамата нападатели вкараха головете за италианците в мача. На игрището беше и Кевин Строотман, който беше една година извън игра заради травми.

Рома изглеждаше по-добрият отбор в по-голяма част от срещата, като Наинголан не спираше да тормози момчетата на Юрген Клоп. При една от първите възможности Натаниел Клайн успя да блокира Джеко, но националът на Босна и Хелцеговина откри в 29-ата минута. Той си пое на гърди и стреля ниско долу, а Алекс Манингер можеше да реагира и по-добре.

Точно преди паузата Шей Оджо изравни резултата с глава, като това беше неговият трети гол във втората предсезонна контрола, в която играе. 

Малко след като беше изминал един час игра Мохамед Салах вкара победния гол за римляните. Джеко стреля с глава след хубаво центриране на Флоренци и накара Миньоле да избива. Уиздъм не успя да изчисти и Салах се оказа най-съобразителен.

Ливърпул можеше да вкара изравнителен гол пет минути преди края, но бразилецът Алисон се намеси блестящо и отказа Дани Ингс.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА