Last news in Fakti

2 Август, 2016 11:26 1 250 2

Цървена звезда започна с номерата

  • цървена звезда-
  • лудогорец-
  • трева-
  • поливане

Отказват да полеят тревата на "Мала Маракана"

Цървена звезда започна с номерата - 1
Снимка: БТА/АР

Ръководството на Цървена звезда извъртя мръсен номер на Лудогорец преди мача между двата тима от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Срещата е тази вечер от 21:30 часа, а първият мач в Разград завърши при резултат 2:2.

Шефовете на гранда от Белград отказаха да полеят тревата на "Мала Маракана", въпреки лошото й състояние и молбите от страна на Лудогорец. Сърбите се оплакаха още след първата среща, че топката е била прекалено бърза заради тревата в Разград, но нямат намерение това да се повтори и на техния стадион.

Няколко футболисти на Цървена звезда, както и треньорът Миодраг Божович, признаха, че Лудогорец е силен на контраатаки и има бързи футболисти за това. Именно това е причината да не бъде поливан терена. Така топката няма да се движи толкова бързо и контраатаките на разградчани няма да са на познатата скорост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 apostol

    0 1 Отговор
    АРЕ ЗВЕЗДАШИ, ЦЯЛА БАЛГАРИЯ Е С ВАС!!!!!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.