3 Август, 2016 10:27 1 027 0

Вандерсон: Не очаквах да вкарам три гола

  • вандерсон-
  • лудогорец-
  • цървена звезда-
  • шампионска лига

"Продължаваме напред с помощта на Бог", заяви героят за Лудогорец

Вандерсон: Не очаквах да вкарам три гола - 1
Снимка: БТА/АР

Героят за Лудогорец от снощния мач с Цървена Звезда Вандерсон не скри огромната си радост от отбелязания хеттрик.

"Много съм щастлив. Знаех, че ще направим голям мач, но не вярвах, че ще вкарам 3 гола. Щастлив съм за трите попадения, но още по-щастлив от победата на отбора", отсече асът на "милионерите".

"Беше много труден мач с много големи емоции, но ние бяхме концентрирани и играхме като големи футболисти и с помощта на Бог, отиваме по-нататък в турнира."

"Сигурен съм, че ще се представим още по-добре", завърши Вандерсон, който и преди две години вкара орлите в Шампионската лига с победен гол срещу Стяуа в последната минута на редовното време.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА