4 Август, 2016 09:08 1 501 0

Кои са евентуалните съперници на Лудогорец?

  • лудогорец-
  • селтик-
  • шампионска лига-
  • плейоф

"Милионерите" могат да се изправят срещу Селтик, който елиминира Астана на Мъри

Българският първенец Лудогорец е само на крачка от влизане на групите на Шампионската лига след победата с 4:2 над Цървена Звезда в Белград. Утре "милионерите" ще разберат името на последното препятствие за постигане на заветната цел. Жребият ще се тегли в 13 часа българско време.

Вече станаха ясни отборите, срещу които може да се изправи Лудогорец в плейофите за влизане в групите на най-престижния европейски клубен турнир.

Най-труден за преодоляване изглежда Селтик, който снощи елиминира Астана на Мъри Стоилов. Другите възможни противници са Виктория Пилзен, Ред Бул Залцбург, АПОЕЛ Никозия и Легия Варшава.

Както е известно, в АПОЕЛ рита Живко Миланов, докато в състава на Легия е Михаил Александров.
Първите сблъсъци ще бъдат на 16-и и 17-и август, а след това на 23-и и 24-и август са срещите-реванш.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА