4 Август, 2016 19:55 1 253 0

Устинов и Ортиз няма да се бият

  • устинов-
  • ортиз-
  • бият

Мач за титлата на Световната боксова асоциация в тежка категория между Александър Устинов (Рус) и Луис Ортиз (Куб) няма да има.

Срещата отдавна бе насрочена за 17 септември за част от галавечерта с основен мач Сол "Канело" Алварес - Лиъм Смит, но сега няма да се състои.

Според мениджъра на руснака - Владимир Хрюнов, проблемът дошъл от кубинеца. Той се отказал от срещата въпреки подписания договор.

Световната боксова асоциация насрочи търг за мача между Ортиз и Устинов. Промоутърите могат да представят своите оферти за организиране на срещата до 15 август. Минималната начална сума е $600 000.

Ортиз няма загуба в своята кариера. Той е с 25 успеха (22 с нокаут). Единственото поражение на Устинов е от Кубрат Пулев. Руснакът е с 33 успеха (24 с нокаут).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА