1 179 1

Треньор в ПАОК оплю Бербатов

"Бях сигурен, че той ще отрови съблекалнята ми", заяви Ангелос Атанасиадис

Треньор в ПАОК оплю Бербатов
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Бившият треньор на ПАОК Солун Ангелос Атанасиадис оплю сериозно Димитър Бербатов. Както е известно, Ангелос Атанасиадис си тръгна след бурен скандал с шефовете на ПАОК. Той твърдо отказа да привлече в състава си Бербо, което доведе до оставката му.

В последствие Ангелос Атанасиадис бе заменен от Игор Тудор, който се съгласи да работи с Бербатов, но в течение на времето се скара с Митко и бе натирен от Солун.

Ангелос Атанасиадис направи интересни разкрития защо си е тръгнал. Той е имал среща със собственика Иван Савидис, който му е споделил идеята си да привлече българина. След кратък и бурен разговор между двете страни, треньорът е хвърлил оставката си. И Атанасиадис, който е истинска легенда на ПАОК, сподели какво е предизвикало това негово решение. 

"Няма да крия, че имах разговор на висок тон с Иван Савидис, с когото имахме сериозни разминавания. Махнах се, защото не исках Бербатов в отбора си. Бях сигурен, че той ще отрови съблекалнята ми и след като разбрах, че ще идва, реших сам да си тръгна."

"Не ме разбирайте погрешно, той не е лошо момче. Но той щеше да получава огромната заплата, милионите, докато останалите момчета получават по максимум 20 хил. евро на месец. А останалите нямаше как да не научат и това щеше да предизвика недоволството им. За да върви един отбор, съблекалнята трябва да е спокойна. ПАОК тръгна да си слага покрив, но не се беше погрижил за бетонната основа", сподели Атанасиадис. 

В Гърция твърдят, че Бербатов е бил най-скъпоплатеният играч в цялата история на ПАОК и очакванията към него бяха огромни. Той обаче не ги оправда и си тръгна безславно от там, като сега е свободен агент и все още не се знае къде ще продължи кариерата му.
 

Гърция


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • незнайко
    Отговор
    1 16:34  05.08.16
    Ако се беше отказал от футбола когато беше на върха, сега щеше да е номер 2 след Стоичков. От тук нататък само провали ще има. Бербатов много се възгордя.

Напиши коментар:


Публикувай