Last news in Fakti

5 Август, 2016 16:27 958 0

Локомотив Пловдив се закани на Левски

  • илиев-
  • локомотив пловдив-
  • левски

"Във всеки мач играем за победа", заяви Илиан Илиев

Локомотив Пловдив се закани на Левски - 1
Снимка: БТА

"Настроението в отбора е нормално, нямаме проблеми с контузени играчи всички се подготвят на пълни обороти. Във всеки мач играем за победа. Теренът на нашия стадион е сменен и имаме по-добри условия за игра, въпреки ранния час на мача. Целта ни е да играем добре срещу Левски и да спечелим трите точки. Надявам се да дойдат повече зрители на мача и да ни подкрепят."

Това заяви старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев по повод предстоящото домакинство на водения от него тим срещу Левски от втория кръг на Първа лига. Той отдаде дължимото и на съперника.

"Знаем, че Левски след равния мач с Монтана ще излязат пределно мобилизирани срещу нас. Такива отбори в тежки за тях моменти са много опасни. Трябва да сме много внимателни готови на изненади от съперника. Тяхната нагласа ще бъде за победа. Те играят по-добре като гости. Съперникът е добре групиран, прави опасни контраатаки. Играят с висока преса", заяви още наставникът на "черно-белите".

Той добави, че вратарят Ясин Ел Харуби тренира нормално и няма здравословни проблеми. След съботната тренировка ще бъде определена групата на Локомотив за мача с Левски. Илиан Илиев засегна и въпроса около селекцията в тима.

"По принцип селекцията при нас е приключила. Липсва ни един футболист в средата на терена да играе до Ванчо Траянов - Мартин Райнов. Там спаднахме като класа и бройка. Няма обаче да взимаме играч на всяка цена. Той трябва да е класен", завърши Илиан Илиев.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА