Last news in Fakti

10 Август, 2016 05:15 967 0

Коман иска в Байерн, ще се разделя с Юве

  • коман-
  • байерн мюнхен-
  • ювентус

Младият французин си пожела да остане за постоянно в Мюнхен

Коман иска в Байерн, ще се разделя с Юве - 1
Снимка: БТА/АР

Крилото на германския шампион Байерн Мюнхен Кингсли Коман ще остане за постоянно на стадион "Алианц Арена". 20-годишният французин се наслади на прекрасни изяви с екипа на "червените" в Първа Бундеслига и впечатли с изявите си. През лятото Коман игра на Евро 2016, където достигна до финала с домакините от Франция.

"Искам да остана. Когато пристигнах за първи път, целта ми беше да остана за дълъг период от време. Байерн е един от най-силните тимове в света. Искам да играя тук още много години", заяви Коман. 

Босът на клуба Карл-Хайнц Румениге вече загатна, че баварският колос ще се възползва от опция да привлече Коман за постоянно. Както е известно, младокът все още е собственост на Ювентус.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА