Last news in Fakti

12 Август, 2016 05:15 864 0

Реал Мадрид се опитали да отмъкнат Погба

  • погба-
  • манчестър юнайтед-
  • реал мадрид-
  • трансфер

"Белите" били готови да платят повече за френския халф от Юнайтед

Реал Мадрид се опитали да отмъкнат Погба - 1
Снимка: БТА/АР

Реал Мадрид е направил сериозен опит в последния момент да осуети трансфера на Пол Погба в Манчестър Юнайтед, твърди „Дейли Експрес“. Вчера французинът се превърна в най-скъпия играч в света, след като сделката бе завършена. Испанският тим обаче, който също бе сред желаещите за подписа му, се опитал да го вземе. 

Изданието твърди, позовавайки се на източници от клуба, че победителят в Шампионската лига бил готов не само да изравни офертата на Юнайтед от 105 милиона евро, но дори и да даде повече пари, само и само да вземе Погба. 

В крайна сметка обаче, желанието на полузащитника да се завърне „у дома“, както и назначаването на Жозе Моуриньо за мениджър на „Олд Трафорд“ накарали играча да предпочете Червените дяволи вместо испанския гигант. 

Така Юнайтед успял да постигне целта си и да привлече футболиста, когото изгуби през 2012-а, но още през 2013-а започнал да работи по неговото завръщане и три години след това успя да постигне целта си.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА