1 175 0

Левски отговори на Йордан Лечков

Николай Илиев публикува много остро изказване срещу вицепрезидента на БФС

Левски отговори на Йордан Лечков
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Председателят на Управителния съвет на Левски Николай Илиев публикува много остро изказване срещу вицепрезидента на БФС Йордан Лечков. В изявление до медиите, шефът на столичния гранд разкритикува остро реакцията на Лечков по повод искането на „сините” за оставки на всички в Съдийската комисия, както и да няма повече клубни босове в Изпълкома.

Както е известно, Лече обяви, че феновете на Левски са стадо, а Ники Илиев е техен пастир.

Ето какво отговор Ники Илиев:
Уважаеми господин президент на БФС, уважаеми членове на Изпълкома на централата, смятам, че с изказването си пред спортен ежедневник от днес, 11.08., първият вицепрезидент Йордан Лечков компрометира окончателно нормалния тон, духа на разбирателството и престижа на най-висшия орган в българския футбол.

Използването на обидни епитети, употребата на израза „стадо“ за привържениците на ПФК Левски, които съставляват най-голямата фенска маса в България, е меко казано недопустимо. Без да обръщам внимание на обръщението към мен, смятам за показателно отношението на вицепрезидента Йордан Лечков към хората по трибуните. Хората, заради които съществува тази игра. Хората, заради които трябва да работи БФС.

За нивото на управление на българския футбол и неговото състояние красноречиво говори искреното признание на господин Лечков, че „все по-малко гледа български мачове, защото няма какво да предложат като качество отборите ни“.

Относно призивите за мое наказание, аз съм човек, който отговаря за действията си и ще приема с достойнство всяко решение, взето от комисиите на БФС.

С уважение,

Николай Илиев – председател на Управителния съвет на ПФК Левскиреферите за срещата са били „изпратени да направят това, което са направили и да попречат на Левски“. Николай Илиев визира членове на Изпълкома на БФС.
 


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай