13 Август, 2016 01:00 937 0

Арсенал поиска Гризман и Левандовски

  • арсенал-
  • левандовски-
  • гризман-
  • трансфер-
  • венгер

Арсен Венгер обаче няма намерение да харчи пари на всяка цена

Арсенал поиска Гризман и Левандовски - 1
Снимка: БТА/АР

Роберт Левандовски и Антоан Гризман са шокиращите цели на Арсенал, твърди "Сън". Арсен Венгер отчаяно търси нов нападател и най-накрая е узрял за идеята да развърже кесията, за да може да привлече класен нападател.

Според източници на таблоида обаче мениджърът няма намерение да харчи пари на всяка цена и ще ги даде само за наистина класен футболист. Полският ас на Байерн е цел номер 1, а голмайсторът на Атлетико е резервен вариант.

Арсенал е приготвил минимум 70 млн. евро за покупка, но в действителност цените и на двамата са много повече. Самият Гризман наскоро подписа нов договор с Дюшекчиите с неустойка от 100 млн. евро.

"Венгер е склонен да харчи за нападател това лято, но само за правилния човек. Прицелил се е само в играчи, които могат да вдигнат нивото на отбора", обяснява източник на "Сън" от клуба.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА