Last news in Fakti

12 Август, 2016 13:29 1 111 0

ЛеБрон Джеймс подписа нов договор с Кливланд

  • леброн джеймс-
  • договор-
  • кливланд-
  • нба

Звездата ще вземе 100 милиона за 3 години

ЛеБрон Джеймс подписа нов договор с Кливланд - 1
Снимка: БТА/АР

ЛеБрон Джеймс се е договорил с шампиона на НБА Кливланд Кавалиърс да поднови договора с отбора и за 3 години ще прибере невероятните 100 милиона долара, съобщи агентът му. 

Заплата му за първата година ще бъде 31 милиона, за втората ще надмине 33 милиона, с което ще счупи рекорда на Майкъл Джордън за най-добре платен баскетболист в рамките на един сезон. ЛеБрон ще има опция за третата година, когато ще получи над 35 милиона. 

Новината бе потвърдена от самият играч. „Искам да уведомя всички, че ще подновя договора си с Кливланд, отборът от родния ми град. Развълнуван съм от тази възможност да защитавам титлата ни. Миналия сезон бе невероятен и нямам търпение да започне новия и да се съберем с момчетата“ заяви Джеймс в една от социалните мрежи. 

Досега той преподписваше за по една година, като за втората опцията бе негова. Този път обаче реши контрактът да бъде за по-дълъг период, което със сигурност радва феновете на Кливланд. 

Джеймс ще поднови официално договора си следващата седмица, като се надява, че това ще направи и Джей Ар Смит. През миналата кампания той записа средно по 25,3 точки, 7,4 борби и 6,8 асистенции, а във финала отборът му навакса пасив от 1-3 срещу Голдън Стейт.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА