13 Август, 2016 11:11 797 0

Чочев класира Палермо напред за Купата

  • чочев-
  • палермо-
  • купата

Драматичен гол в последните секунди на продълженията прати розовите напред в турнира

Българският футболист в редиците на Палермо Ивайло Чочев се превърна в герой за тима си. Халфът заби ценен гол за победата с 1:0 над Бари в 120-ата минута в двубой игран на "Ренцо Барбера", среща от третия кръг на Купата на Италия.

Родният талант бе точен с удар от над 23 метра, като не остави шансове на Микай, който преди това спаси няколко положения.

Така сицилианците се класираха в последната секунда на продълженията, като на 30-и ноември ще играят срещу Удинезе или Специя.

Голът бе първи за Чочев от дълго време насам за Палермо и първи за Купата на Италия, след като имаше досега три попадения в Серия "А".

За последно обаче се бе разписвал през сезон 2014/2015 година, а миналата година не се разписа нито веднъж в общо 28 мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА