15 Август, 2016 19:35 1 078 0

Александров: Връщам думите си

  • александров-
  • думите-
  • отказване

Родният състезател по борба Даниел Александров призна, че е бил много ядосан от загубата във втория кръг в категория до 75 килограма на олимпийския турнир по борба класически стил.

В първия кръг вчера Александров постигна изключително престижна победа срещу олимпийския вицешампион от Лондон 2012 и световен шампион от Ташкент 2014 Арсен Джулфалакян (Армения) с 3:2 точки. На осминафиналите обаче той отстъпи на друг бивш световен първенец Петер Бачи от Унгария с технически туш 0:8 точки още преди края на първата част.

След двубоя Александров намекна за отказване от спорта, но днес заяви, че това изказване е било повлияно от нервите. "Вчера бях много нервиран. Казах неща за отказване, които се съм ги мислил. Сега искам да си почина и да преосмисля нещата. Ще се постарая следващия път поне да съм на стъпалото. Ще наблегна доста на тренировките и ще направя всичко възможно", каза Александров за БНТ.

"Нямаше напрежение. Знаехме, че сме подготвени. Просто трябваше да излезем и да се сборим. Разочарован съм. Очаквах нещо повече. Бях дошъл за медал. Бях много надъхан. Жребият беше лош. Първи кръг - арменец - световен, европейски шампион, втори от игрите в Лондон, втора среща - унгарец пак световен и европейски шампион. Победих в по-тежкия първи мач. За жалост имам слабости в защита, правя доста грешки от партер и доста медали загубих от там", каза още той.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА