15 Август, 2016 19:53 1 016 0

Флиси спря устрема на Асенов

  • флиси-
  • даниел асенов-
  • рио

Мохамед Флиси от Алжир спря олимпийския устрем на Даниел Асенов в битка от 1/8-финалите в категория да 52 килограма от Игрите в Рио.

19-годишният българин загуби от поставения под №4 в схемата и бронзов медалист от Световното първенство в Доха 2015 с 0:3 съдийски гласа.

Флиси се възползва от по-високия си ръст и по-големия обхват и със солидни действия от дистанция доминираше на ринга в първите два рунда, което се оказа решаващо.

Асенов хвърли всичко в третия рунд и го спечели, но това не беше достатъчно.

С това българското участие страната ни приключи участието си в олимпийския турнир по бокс.

"Дадох всичко от себе си. Очаквах, че съдиите ще предпочетат мен. Съжалявам, че разочаровах хората и ми е тъжно. Съперникът е поставен под номер 4 и може би затова съдиите предпочетоха него пред мен. Борих се докрай, но не успях. Не съм почивал от доста години и сега пълна почивка няколко месеца", коментира Даниел Асенов пред БНТ след мача си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА