Last news in Fakti

16 Август, 2016 09:58 1 897 0

Обраха Красен Кралев в Рио

  • кралев-
  • олимпийски игри-
  • обир-
  • часовник

Министърът на спорта "олекна" с часовник

Обраха Красен Кралев в Рио - 1
Снимка: БТА/АР

Министърът на спорта Красен Кралев е бил обран също в Рио. Пред  Канал 3 Кралев сподели, че му е изчезнал часовника докато е влизал на стадиона за лека атлетика. Часовникът обаче не бил скъп - сувенирен от игрите.

"Не съм го казвал досега, за да не прозвучи като оплакване или оправдание. Но и самите вие виждате, че има доста голям хаос, най-вече с транспорта", коментира министърът.

Преди дни от обир се оплака португалският министър на образованието. Той обаче беше ограбен още по-брутално, след като местни гангстери извадиха нож срещу него и го принудиха да предаде всичките си ценности. Кралев коментира и актуалния скандал в олимпийското село с постъпилото оплакване от камериерка, че е била обиждана от наши спортисти, които не са допускали да чисти стаите им.

"Нещата са силно преувеличени. И БОК, и нашият посланик в Бразилия написаха протест, защото не може да се изкарват нашите спортисти виновни, като в селото постоянно има обири на вещи - телефони, таблети", каза Кралев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА