16 Август, 2016 14:27 919 0

Виктория Пилзен впечатлени от Марселиньо

  • марселиньо-
  • лудогорец-
  • виктория пилзен-
  • плейоф

"Той е моторът на Лудогорец", твърдят в чешките медии

Виктория Пилзен впечатлени от Марселиньо - 1
Снимка: БТА/АР

Бразилският плеймейкър на Лудогорец Марселиньо се радва на много сериозен интерес от изданията в Чехия, които пишат за предстоящия сблъсък между българския шампион и Виктория (Пилзен). Както е известно, първият плейоф за влизане в групите на Шампионска лига е утре от 21:45 часа на "Васил Левски".

"Моторът на Лудогорец е Марселиньо. Той е сред най-важните футболисти в схемата на българите, всичко зависи от него, когато топката му се подава и има пространство, за другия отбор става трудно. Но през уикенда се видя, че дори и той може да бъде спрян", пише iSport.blesk.cz.

Според изданието Марселиньо ще играе по-изнесен назад срещу Виктория (Пилзен) - позиция, на която беше пробван на няколко пъти. "През този сезон е изтеглен точно пред защитата, където няма толкова свобода, но успява да бъде полезен на своя отбор. Виктория трябва да внимава за този играч".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА