Last news in Fakti

17 Август, 2016 05:16 983 0

Бивша звезда на Юве може да се озове в кръвен враг на торинци

  • карлос тевес-
  • враг-
  • ювентус-
  • наполи-
  • интер-
  • трансфер

Интерес към нападателя има от Интер и Наполи

Бивша звезда на Юве може да се озове в кръвен враг на торинци - 1
Снимка: БТА/ AP

Името на бивша звезда на италианския шампион Ювентус се свързва с трансфер в двата най-големи вражески клуба на „бианконерите“ - Интер и Наполи.

Според „Скай спортс Италия“ Карлос Тевес може изненадващо да се завърне на Апенините и отново да започне да бележи голове в калчото.

Изданието посочва, че Наполи са се свързали с агента на нападателя, но има интерес и от тима на „нерадзурите“. В момента Тевес играе за Бока Хуниорс, като цената му се оценява на 8 милиона евро.

32-годишният аржентинец игра за Ювентус от 2013 до 2015 година. С екипа на „старата госпожа“ той спечели две титли на Италия.

Тевес се превърна в любимец на тифозите от Торино с непримиримия ми дух и желание да побеждава във всеки един двубой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА