Last news in Fakti

18 Август, 2016 10:28 1 380 1

Владо Стоянов: Оставихме всичко на терена

  • стоянов-
  • лудогорец-
  • виктория пилзен-
  • шампионска лига-
  • плейоф

"Чакат ни изключително тежки 90 минути в Чехия", смята вратарят на Лудогорец

Вратарят на Лудогорец Владо Стоянов похвали съотборниците си за представянето им и победата с 2:0 над чешкия шампион Виктория (Пилзен) в първи мач от плейофния кръг на Шампионската лига.

"Ще има още 90 минути, които ще са изключително тежки. Виктория е много здрав и подреден отбор. Най-важното беше да не допуснем гол. Днес си казахме, че дори да допуснем, ще вкараме повече от тях. Радващо е, че не допуснахме и отиваме с лека преднина. Техните положения идваха след центрирания и статични положения.

Радвам се, че успях да се намеся в тези моменти, защото всички знаем, че силата на Лудогорец не е в защита и при статични положения", започна Стоянов.

"Не трябва да се превъзбуждаме преди реванша. Естествено, че трябва да го отпразнуваме, но все пак трябва да си свършим работата следващата седмица.

Не беше леко. Беше доста трудно. Момчетата си оставиха сърцето и душата. Един Дяков не спря да тича и отнема топката. Поздравления за моите колеги - всеки помагаше на другия, показахме, че сме добър колектив", допълни стражът на Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един от всички

    0 0 Отговор
    Добре,че все още има БЪЛГАРИ на тази територия с които да изпитваме гордост.БРАВО!!!И следващи успехи.