644 6

Росен Плевнелиев ще присъства на закриването на Олимпиадата

Президентът е получи покана от МОК

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Президентът на България Росен Плевнелие ще посети Рио де Жанейро по случай закриването на Олимпийските игри.

"По покана на Международния олимпийски комитет, президентът Росен Плевнелиев ще участва в церемонията по официалното закриване на  31-ите Летни олимпийски игри, която ще се проведе на 21 август. В Рио де Жанейро държавният глава ще посети олимпийското градче и ще се срещне с българските атлети, участващи в Олимпиадата.
 
В рамките на работното си посещение във Федеративна република Бразилия, президентът Росен Плевнелиев ще разговаря с изпълняващия длъжността президент на страната, Мишел Темер.", гласи съобщение от прессекретариата на държавния глава.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Спас
  Отговор
  1 12:34  18.08.16
  Щото сме много убави и успешни спортисти. Ай с....р бе. И ще се среща с наследника на роднината.Ами целувките и прегръдките с нея и прочее глупотевини. Мерзост и мърша отвсякъде...
 • 2 12:50  18.08.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Прим
  Отговор
  3 13:08  18.08.16
  И защо ви е тази екскурзия госин президент? Имало покана. И какво от това?
 • от нищо нещо
  Отговор
  4 13:50  18.08.16
  Иди иди путьо защо да неотидеш
 • тошибиян
  Отговор
  5 14:04  18.08.16
  кой ще плаща за да се тътри там?ние инак да сбираме смс за болните деца а тоз катил ше се вози у самолета там хотели ала бала охрани и 4удесйй ..ДА ИДЕ ЕРДОГАН 4Е ДА СТАНЕМ ДЪРЖАВА
 • Тодоров
  Отговор
  6 09:37  19.08.16
  Преди да си отиде от поста и да бъде забравен като президент, Плевналиев може да направи едно добро дело - например да дари парите от този безполезен воаяж на Болницата за рехабилитация на детска церебрална парализа, която по информация на fakti.bg спира работа поради липса на средства.

Напиши коментар:


Публикувай