1 110 0

Лалова: За мен бе чест да съм на финала

"Благодаря ви за подкрепата", обърна се атлетката към българите

Лалова: За мен бе чест да съм на финала
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Българската лекоатлетка Ивет Лалова бе щастлива след участието си във финала на 200 метра на олимпийския турнир в Рио де Жанейро. Нашата спринтьорка завърши на последното 8-о място, а титлата спечели Илейн Томпсън от Ямайка.

„Чувствам се прекрасно от факта, че бягах във финала. Бе щастие и чест да бягам тук. Беше ми трудно, имах физически проблеми - платих си за бързото бягане вчера. Исках да напусна с най-бързото си бягане за сезона. Не се получи, заради тази прословута травма. Радвам се, че бягах в олимпийския финал“, започна Лалова.

„В спринта няма как човек да се пази, трябва да бяга над възможностите си. Но да не заминаваме хората с тези неща. Това е част от професията ни“, добави лекоатлетката ни в ефира на БНТ.

„Продължаваме напред. Искам да благодаря на всички за подкрепата, за окуражителните съобщения, затова, че са станали да ме гледат толкова рано, или пък не са си лягали. Искам да им кажа, че много ги обичам и им благодаря. Всеки ден съм различна. Уча се от всяко състезание. И във всеки случай се уча да преодолявам себе си и надмогвам себе си“, завърши 32-годишната състезателка.

Бразилия


Напиши коментар:


Публикувай