18 Август, 2016 14:54 1 121 1

Гонзо: В Левски няма пари за качествени играчи

  • гонзо-
  • левски-
  • черно море-
  • трансфери-
  • бюджет

"Левски не може да се съревновава с Лудогорец", заяви бившият управник на "сините"

Гонзо: В Левски няма пари за качествени играчи - 1
Снимка: БТА

Бившият спортен директор на Левски и настоящ старши треньор на Черно море Георги Иванов заяви, че 7-те години без титла тежат сериозно на "сините" и се отразяват негативно на атмосферата около отбора. 

"В последните 3-4 месеца беше и малко насила, защото в крайна сметка много претенции имаше от най-различни медии, от фенове, от хора. В една обстановка, когато нямаш пари - трябва да работиш много. Ние наистина нямахме пари, защото имаше ситуации, в които по четири месеца не можехме да платим на футболистите и персонала. 

Истината е, че в момента Левски няма пари да се бори с Лудогорец и да взима качествени футболисти като тях. И затова винаги сме правили компромис на база на трансферите. Никога не сме взимали играчи, които са ни харесвали", довери Гонзо в предаването "Домът на футбола".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 DADA

    0 0 Отговор
    Основният въпрос е защо пак те взеха в Черно море?