683 0

Гимнастичките: Очакванията ни тежат

"Направихме добра подиум тренировка, изиграхме добре съчетанията", разкри Хриси Тодорова

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Ансамбълът ни по художествена гимнастика направи своята подиум тренировка в официалната зала за състезанията в Рио де Жанейро. Грациите говориха пред БНТ, след като изиграха своите съчетания. Гимнастичките признаха, че огромните очаквания към тях малко ги натоварват психически, но обещаха да дадат всичко от себе си, за да спечелят медал.

„Много ни харесва залата. Нейните цветове са хубави и ще ни отива на триката. Всичко, което е свързано с организацията, е на много добро ниво“, заяви капитанката Михаела Маевска.

„Изиграхме добре своите съчетания. Трябваше да свикнем с обстановката в залата, с осветлението и климатиците. В интерес на истината направихме силна подиум тренировка. Надяваме се така да бъде в събота и неделя“, разкри Хриси Тодорова.

„Нашият лагер във Флорианаполис беше ползотворен. С аклиматизацията имахме проблем, защото ни се доспиваше малко по-рано, но се справихме. Благодарим на домакините, които ни изпратиха подобаващо“, допълни Любомира Казанова.

„Поздравихме Елица Янкова за бронзовия медал, дано донесе много късмет на всички наши спортисти, които ще се състезават до края на Игрите. Пипнахме я за късмет. Ще направим всичко възможно, за да зарадваме България. Малко тежат очакванията към нас. В крайна сметка е напълно нормално всички да очакват медал от нас“, завършиха грациите.

Бразилия


Напиши коментар:


Публикувай