847 0

Левски гони Пелето и Жужо?

Назначените преди около два месеца спортен директор и главен мениджър може да се разделят с постовете си

Левски гони Пелето и Жужо?
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Назначените преди около два месеца спортен директор Станислав Ангелов и главен мениджър Андрей Желязков може да се разделят с постовете си в края на август. На 30-и ще се проведе общо събрание на клуба, след което "сините" ще имат нов собственик или съсобственик.

Очаква се той да направи сериозни промени в структурата на управление на "Герена". Най-вероятно ще бъде разформирован или оставен без правомощията си управителния съвет, който в момента взима всички важни решения в "Левски".

Властта ще бъде съсредоточена в един човек, като слуховете спрягат за този пост Наско Сираков. При това положение Пелето и Жужо може да се окажат излишни. Двамата са наясно, че може скоро да бъдат махнати, но продължават да изпълняват задълженията си.

"В края на август може да има промени - сподели Ангелов след успеха над "Лудогорец". - Ако се промени собствеността на клуба, всичко може да се случи. Не се знае кой ще остане на работа в клуба. Всички хора, които сме в момента на "Герена", работим за благото на клуба."

При промяна Пелето най-вероятно ще се върне като шеф на ДЮШ на "Левски" на стадион "Раковски", където работи от около година. Той продължава и в момента да съвместява тази дейност с поста спортен директор. Негов заместник така и не бе назначен след повишаването му през юни.
 Напиши коментар:


Публикувай