Last news in Fakti

22 Август, 2016 12:57 1 089 2

Кралев: Ансамбълът ни спечели сърцата на всички

  • кралев-
  • гимнастички-
  • художествена гимнастика-
  • медал

"Вярваха в любовта на стотиците хиляди българи", радва се спортният министър

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев заяви, че състезателките от ансамбъла по художествена гимнастика са играли за всички българи с любов и страст в Рио. Грациите спечелиха бронзовите медали в многобоя след отлична игра на финала.

"Те спечелиха сърцата на целия свят! Златните ни момичета спечелиха бронзов медал от Игрите по един великолепен и драматичен начин, само два месеца след трагичния инцидент с Цвети Стоянова. Играха за всички българи с любов и страст, въпреки напрежението, въпреки хейта, с който бяха засипани преди време, въпреки двете досадни грешки вчера. Защото вярваха в себе си, вярваха в треньора и в президента си, вярваха в любовта на стотиците хиляди българи, които стояха с тях до край! Респект и поклон за всичко, което сте дали на България, слънца прекрасни!", написа Кралев в профила си във "Фейсбук".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Duk

    0 0 Отговор
    Този охранен сладур да си даде оставката и да каже къде отидоха близо60млн.лева за две тенекии и едно сребро и ако може Стефка да го придружи ,защото лъжат хората и си правят каквото искат и харчат народната пара
  • 2 Непознат

    0 0 Отговор
    Приятели българи,тук всеки краде,да не говорим за депутатите по крадливи депутати няма в целия свят,ухранени,дебелаци са всичките с незнайни пари,след като народа ги търпи да крадат.