Last news in Fakti

22 Август, 2016 21:59 993 0

Верея изненада и колебливия Ботев

  • верея-
  • ботев-
  • първа професионална лига

Отборът на Верея може да се зарадва на втория си успех в Първа професионална лига. След като новаците поднесоха голямата изнеада, побеждавайки ЦСКА-София с 1:0, сега отново на своя земя и със същия резултат, те наказаха и колебливо играещия тим а Ботев (Пд) в последната среща от 4-ия кръг на родния шампионат.

Единственото попадение в сблъсъка бе дело на Методи Костов, който се разписа в 20-ата минута след красива атака на домакините по левия фланг.

До края на двубоя пловдивчани се опитаха да бъдат по-активни в търсенето на изравнителното попадение, но атаките на тима бяха безопасни, а Верея се затваряше умело и очакваше своя шанс за бързи контраатаки.

След успеха си днес футболистите на Верея събраха в актива си седем точки, изкачвайки се на петото място във временното класиране, само на три от лидерите Черно море и Дунав (Русе). "Канарчетата” от своя страна останаха на десета позиция, с едва четири пункта на сметката си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА