1 887 1

Илиана Раева с обръщение към Ина Ананиева

Шефката на федерацията обсипа с похвали и благодарности и треньорката на гимнастичките

Илиана Раева с обръщение към Ина Ананиева
Снимка: БТА
Иво Стойнев

След емоционалните благодарности към златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика след шампионския завършек на професионалния път на отбора Илиана Раева обсипа с похвали и благодарности и треньорката Ина Ананиева.

Ето какво написа Раева:
А сега... за моето прекрасно, смело, успешно и ВЕЛИКО момиче - Ина Ананиева! Тя постигна всичко в този прекрасен спорт! Тя е треньорката на световни, европейски шампионки и бронзови медалистки от Олимпиада! Тя спечели с този ОТБОР - ЕПОХА всички мечтани отличия!

Ина работи четири години плътно до мен, след това пое този отбор и цялата отговорност за тяхното израстване докрай и стана старши треньор! И го направи! Вложи цялата си страст, воля, талант и вяра! Всички разбраха, колко е можеща, но дори и не подозирате, колко е смела! Много!

И нейният път с тези момичета имаше своите тежки изпитания. Успяхме да скрием от медии и общественост някои безуспешни опити, да бъде препънаха по пътя си, който Съдбата щедро и беше отредил в спорта!

Тя се справи тихо и продължи смело. Да, тя е много смела, но е с нежна душа... Трагедията с Цвети успя да пречупи крилата й... Съкруши я... И нямаше как да е друго... Но се вдигна, така, както и нейните момичета, защото ДА, те са много Нейни, защото най-големите си успехи постигнаха под нейно ръководство!

Ина записа името си със златни букви в историята на българската художествена гимнастика! Какво по-голямо щастие за мен от това ученикът да надмине учителя си?! Обичам те, Гордост моя!
 


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • нина
    Отговор
    1 16:42  23.08.16
    две кукунделки

Напиши коментар:


Публикувай