24 Август, 2016 21:40 1 126 0

Домусчиев иска голове и излизане от групите

  • домусчиев-
  • голове-
  • излизане от групите

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира предстоящото участие на своя тим в групите на Шампионската лига.

"Не отиваме в групите така просто за олимпийско участие, ние отиваме, за да печелим точки, да печелим пари, да печелим имидж, слава, да радваме нашите фенове и по възможност да излезем от групите", каза босът на "орлите" пред Нова Телевизия.

Той смята, че тимът може и да излезе от групата си, защото вече е много по-силен от преди. "Смятам, че този Лудогорец е по-силен от онзи Лудогорец от предишната Шампионска лига. Много зависи и от жребия, естествено, с кого ще се паднем.

Смятам, че ние имаме нашите шансове и е нормално да има такава цел пред момчетата. В крайна сметка резултатите са налице и спокойно можем да се наречем един от факторите и грандовете в Източна Европа", добави Домусчиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА