29 Август, 2016 00:15 1 075 0

Зидан обяви бъдещето на Хамес Родригес

  • зидан-
  • хамес-
  • реал мадрид-
  • селта

"Представянето му срещу Селта бе на ниво, той остава", разкри французинът

Зидан обяви бъдещето на Хамес Родригес - 1
Снимка: БТА/АР

Полузащитникът Хамес Родригес няма да напуска Реал Мадрид, категоричен беше наставникът Зинедин Зидан. Решението е взето въз основа на доброто включване на колумбиеца по време на мача на еврошампионите срещу Селта (2:1) от Ла Лига. Хамес се появи като смяна при 1:1 и независимо че нито вкара победния гол, нито асистира, той показа голямо желание за игра. "Видях колко добре се представи той. Хамес се включи по един отличен начин и затова той ще остане в Реал", заяви Зизу.

Взетият за 80 млн. евро левичар така и не може да се наложи като титуляр в Мадрид и се заговори, че може да бъде продаден.

Иначе Зидан поздрави всичките си футболисти за волята, която показаха срещу Селта. Успехът дойде с късен гол на Тони Кроос в 82-ата минута. "Хареса ми това как вярвахме в победата до самия край. Няма как винаги да печелиш с лекота, а и съперникът беше много силен. Допадна ми представянето на Алваро Мората, който можеше да добави втори и трети гол. Лука Модрич също се раздаде, справи се отлично, но все още е малко по-назад във физическото си състояние", добави наставникът на Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА