28 Август, 2016 16:57 772 0

Дзадза: Искам велики неща с Уест Хям

  • дзадза-
  • уест хям-
  • ювентус

"Чуковете" представиха италианския национал

Дзадза: Искам велики неща с Уест Хям - 1
Снимка: БТА/АР

Новото попълнение на Уест Хям Симоне Дзадза заяви, че е избрал "чуковете" заради феновете и историята на клуба. Италианският национал сподели, че няма търпение да изиграе първия си мач екипа на лондончани и обеща да остави следа в клуба.

„Искам да благодаря на всички, че ме приветстваха – и феновете, и хората в клуба. Аз се радвам, че феновете са доволни да ме видят тук“, сподели 25-годишният Дзадза.

„Нямам търпение да почна да играя. Олимпийският стадион е красив. Заради историята на клуба и топлото отношение на феновете поисках да дойда в Уест Хем. Знаех, че те ме следят от известно време, затова исках да направя добро впечатление в контролата между Уест Хем и Ювентус. Надявам се феновете да ми простят, че вкарах, но това беше само приятелски мач! Надявам се да вкарам много повече с екипа на Уест Хем.“

„Първо и преди всичко искам да оставя своята следа в Уест Хем и да стана по-добър играч. Знам, че мога да го постигна именно тук. За съжаление тимът не можа да се класира за групите на Лига Европа. Дано помогна да постигнем това през следващия сезон. Мога постигна нещо велико в Уест Хем“, завърши Дзадза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА