524 0

Дзадза: Искам велики неща с Уест Хям

"Чуковете" представиха италианския национал

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Новото попълнение на Уест Хям Симоне Дзадза заяви, че е избрал "чуковете" заради феновете и историята на клуба. Италианският национал сподели, че няма търпение да изиграе първия си мач екипа на лондончани и обеща да остави следа в клуба.

„Искам да благодаря на всички, че ме приветстваха – и феновете, и хората в клуба. Аз се радвам, че феновете са доволни да ме видят тук“, сподели 25-годишният Дзадза.

„Нямам търпение да почна да играя. Олимпийският стадион е красив. Заради историята на клуба и топлото отношение на феновете поисках да дойда в Уест Хем. Знаех, че те ме следят от известно време, затова исках да направя добро впечатление в контролата между Уест Хем и Ювентус. Надявам се феновете да ми простят, че вкарах, но това беше само приятелски мач! Надявам се да вкарам много повече с екипа на Уест Хем.“

„Първо и преди всичко искам да оставя своята следа в Уест Хем и да стана по-добър играч. Знам, че мога да го постигна именно тук. За съжаление тимът не можа да се класира за групите на Лига Европа. Дано помогна да постигнем това през следващия сезон. Мога постигна нещо велико в Уест Хем“, завърши Дзадза.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай