Last news in Fakti

28 Август, 2016 17:57 1 024 0

Моуриньо: Борим се за титлата на всяка цена

  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • хъл сити-
  • титла

Той похвали отбора си след успеха над Хъл Сити

Моуриньо: Борим се за титлата на всяка цена - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана много доволен от минималния успех с един единствен гол над Хъл Сити и похвали отбора си след поредните спечелени три точки.

''Много съм щастлив, че тази победа е сравнявана с успехите на Сър Алекс Фъргюсън. Той е такава легенда на клуба и се гордея да се говори, че сме спечелили в стил ''Фъргюсън''. Повече от щастлив съм от подобно сравнение'', обяви Специалния на пресконференцията след мача. 

Отборът стигна до успеха в 92-ата минута, а обикновено при сър Алекс ставаха ''чудеса'' в продълженията на срещите и именно на тази база е сравнена въпросната победа с победите на Съра.

''Знаех си, че голът ще дойде. Хората казват, че по принцип трябва да имаш и късмет, но всъщност с представянето си през второто полувреме ние заслужавахме да вкараме попадения и да победим''.

''Бяхме толкова доминиращи, толкова силни и толкова уверени. Вярвах до последно в победата и се радвам, че я постигнахме''.

''Трябва обаче да спомена, че Хъл игра просто блестящо в защитен план и ни затрудни до голяма степен в този мач. Едно голямо браво за тези момчета, защото те бяха страхотни''.

''Една усмивка и прегръдка за Рашфорд след този гол е достатъчна. Истината е, че той работи много добре по време на тренировките и вече на два пъти бележи ключов гол за нас. Всеки говори за него и Ибра и според мен те двамата могат да играят заедно на терена. Доказаха го. 

''Нашата цел е само една - да станем шампиони. Ако в края на сезона завършим втори, трети или четвърти, това ще бъде само защото има по-добри отбори от нас. Трябва да играем за победа във всеки един мач''.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА