30 Август, 2016 20:26 1 506 0

Циркът в Ботев е пълен (Видео)

  • цирк-
  • ботев-
  • бултраси-
  • видео-
  • николай митов-
  • собствениците-
  • румен чандъров

Бултраси прокудиха Николай Митов, един от собствениците беснее

Престоят на Николай Митов като старши-треньор на Ботев (Пд) приключи рекордно бързо.

Специалистът обяви че се маха само 2 часа след назначеието си начело на 'канарчетата". Той се оттегли засрамен от днешната тренировка на тима, след като група от близо 40 бултраси нахлуха и прекъснаха заниманието.

Феновете обградиха старши-треньора и му обясниха, че не е желан в клуба. След това Митов и помощника му Мариан Христов се прибраха тичешком в съблекалните.

Президентът Ангел Палийски пък пробяга разстоянието от своя кабинет на базата в Коматево до насъбралите се фенове. Заедно с него бе и тийм-мениджърът Асен Караславов. Те се опитаха да вразумят запалянковците, но срамната случка вече бе факт.

Бултрасите са непреклонни в исканията си този наставник да не води любимия им клуб. Така явно се задава сериозна война между тях и босовете на Ботев.

Единият собственик на "канарчетата" - бизнесменът Румен Чандъров, тропна по масата и заяви още преди време, че няма да допусне феновете да му се месят в делата.

Той бе толкова бесен след случката днес, че пред свои близки е обявил, че спира финансирането на пловдивчани и се маха. 

"Ще си издържам само Септември и частната ми школа ДИТ. Няма да позволя група лумпени да ми се меси. По-добре да се махна!", разяснил бизнесменът с интереси в хотелиерството и строителството.

По-късно от пловдивски сайт се свързаха с Чандъров и той директно даде да се разбере,ч е намеренията му да се махне от Ботев е окончателно.

"Няма да спра кранчето веднага, а ще помагам финасово на клуба до Нова година! Запалих се по Ботев, но не мога да продължа да управлям клуба. Не може фенове да кадруват! Не съм говорил със Самуилов. Утре ще говоря! Посъветвах Мадански да остане, но не знам, какво ще реши. Не вярвах, че феновете ще прекъснат тренировката. Знам, че имаше брожения срещу Митов, но мислех, че ще се успокоят, за това и изчаках седмица преди да пратя Митов. Разберете ме, много се запалих по Ботев, но не мога да позволя, след като аз давам парите, група фенове да кадруват".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА