1 Септември, 2016 06:00 893 0

Реал (М) няма да търси още нови попълнения

  • реал (м)-
  • флорентино перес-
  • нови попълнения

Перес е много доволен от настоящата селекция

Президентът на Реал (М) Флорентино Перес е категоричен в това, че селекцията на тима е завършена и нови имена в редиците на "белите" няма да се взимат.

Това означава, че единствено попълнение за лятото ще остане Алваро Мората, за когото Реал Мадрид активира клауза по откупуване на правата от италианския Ювентус и плати 30 милиона евро.

"Имаме страхотен състав и се надявам да го развием. Зинедин Зидан помогна много на Реал Мадрид като играч преди време, а сега го прави и като треньор. Ние мислим само за подобряване на отбора, за развитие и за печеленето на все повече и повече купи", каза Перес. За разлика от Реал, Барселона привлече шестима нови, включително нападателя Пако Алкасер от Валенсия във вторник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА