2 Септември, 2016 10:59 1 058 0

Спрягат Бербатов за Италия

  • бербатов-
  • плаермо-
  • бъдеще-
  • чочев

Нападателят може да стане съотборник на Чочев в Палермо

Спрягат Бербатов за Италия - 1
Снимка: БТА/АР

След като Димитър Бербатов бе нареден от изданието "Onefootball" сред мечтаните свободни агенти, пред него се появи пореден интересен вариант за трансфер, който би могъл да го събере в един отбор с български национал. Италианският елитен тим Палермо, където  играе Ивайло Чочев, се оглежда за нападател и обмисля възможността да ангажира Бербатов, твърди изданието "Палермо 24".

В списъка на тима от остров Сицилия има още куп играчи и българинът не е на челните позиции в него. От клуба искаха да привлекат и друг български нападател - Андрей Гълъбинов, но в последния момент сделката се разсъхна. Другите варианти пред Палермо за нов нападател са Емануел Адебайор, Маруан Шамак и Федерико Македа.

В последните седмици се пишеше за интерес на Легия (Варшава) към Бербатов, както и от страна на египетския Ал-Ахли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА