591 0

Диего Коста недоволен от медиите в Испания

"Ако играя за Барса или Реал и съм чист испанец, тогава ще съм изиграл силен мач", каза нападателят

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

В типичен стил Диего Коста критикува испанските медии, след като снощи взе участие при победата над Белгия, като замени контузилия се Алваро Мората. 

Нападателят не бе част от състава за европейското, но след силна игра за Челси, получи повиквателна от новия селекционер. Той обаче е на мнение, че журналистите просто не го харесват. 

„Често ме критикуват много. Ако обаче играех за Реал или Барса и бях чист испанец, тогава сигурно щях да съм направил най-добрия си мач за Испания. Аз обаче зная, че мога да бъда полезен на отбора и съм доволен от представянето си“ заяви Коста. 

„Медиите често преувеличават нещата и създават ненужно напрежение. Признавам, че често не съм се справял добре с екипа на Испания. Имал съм обаче и силни представяния и просто искам, когато играя добре, това също да се отчита“ добави той. 

„Сега започваме нова глава и съм оптимист, че ни очакват хубави моменти. Усещам, че момчетата ми вярват и въпреки че не успях да вкарам, съм сигурен, че скоро ще започна да бележа редовно. Няма да се променя. Зная, че допускам грешки, но като всеки човек имам добри и лоши моменти“ каза още Коста.
 

Испания


Напиши коментар:


Публикувай