2 Септември, 2016 13:26 1 180 0

Матеус: На Гуардиола му липсва здрав разум

  • матеус-
  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • байерн мюнхен

Легендата на Германия за пореден път критикува испанския специалист

Матеус: На Гуардиола му липсва здрав разум - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата Лотар Матеус продължи с острите си критики към бившия треньор на Байерн Мюнхен и настоящ мениджър на Манчестър Сити Пеп Гуардиола.

Той упрекна испанския специалист в липса на здрав разум, сравнение с новия наставник на баварците Карло Анчелоти. "Винаги съм имал усещането, че Гуардиола иска да покаже на опонентите си, че той е измислил футбола. Това нямам как да се случи при Анчелоти. Италианецът печели доверие и доказателство за това са му трите триумфа в Шампионска лига с Милан и Реал Мадрид. Той не робува на имена, а залага на футболистите, които са в най-добра форма", каза Матеус.

Световният шампион от 1990 година често критикуваше Гуардиола, докато той беше начело на Байерн, а след напускането му това сториха и звездите на германския шампион Томас Мюлер и Франк Рибери, както и бившият футболист на баварците Данте.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА