Last news in Fakti

2 Септември, 2016 15:27 1 085 0

Давид Луис: Нямам търпение пак да играя за Челси

  • давид луис-
  • челси-
  • псж-
  • трансфер

"Фантастично е, че отново ще играя тук", радва се бразилецът

Давид Луис: Нямам търпение пак да играя за Челси - 1
Снимка: БТА/АР

Бразилският национал Давид Луис заяви, че няма търпение да направи повторен дебют за Челси.

Лондончани си върнаха защитника от ПСЖ в последния ден на трансферния прозорец, след като платиха 30 милиона паунда за правата му. "Много съм щастлив да се върна тук", обяви Давид Луис пред официалната страница на клуба.

"Да получа втори шанс да играя за Челси е просто фантастично. Обичам този клуб и искам да продължим да пишем славната му история и да радваме феновете. Нямам търпение отново да изляза със синята тениска на "Стамфорд Бридж". Трябва да печелим отново, гладен съм за успехи".

"Целта ни е да спечелим Висшата лига, както и всички трофеи. Тук съм, защото имам амбицията да играя за топ клуб, който иска да побеждава във всеки мач. Не мога да чакам да се срещна отново с момчетата в съблекалнята и да се насладим на играта", добави Давид Луис, който ще играе с №30.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА