4 Септември, 2016 01:00 850 0

Тоти иска незабравим последен сезон с Рома

  • тоти-
  • рома-
  • край на кариерата

Франческо Тоти си пожела посленият му сезон в Рома да бъде специален както за него, така и за феновете на отбора.

Очаква се Принцът на Рим през седващото лято да сложи край на състезателната си кариера. Тоти вече 28 години е в Рома, 25 от които в първия отбор.

"Това бяха 25 години изпълнени с победи, загуби, голове, радост и разочарования. Изпитал съм толкова много емоции за това време, много е трудно да определя кои са били най-силни. Едно нещо е сигурно и това е, че искам да продължавам да нося тази фланелка и да помагам с моя опит на терена. Струва ми се, че не е минало никакво време и посрещам 25-ия си сезон със същото желание за игра. Вярвам, че отборът ще даде най-доброто от себе си, за да зарадва привържениците ни. През всички тези години винаги съм чувствал силно привързаността, любовта, страстта на този град и на тези привърженици, които винаги са ни подкрепяли, както в Италия, така и в чужбина. Това са истински чувства, които ме карат да бъда дори още по-горд, че съм част от този отбор и нося тази фланелка. Чисто съвпадение е, че 25-ият им сезон в Рома е точно когато навършвам 40 години. Чакам с нетърпение поредното предизвикателство и съм готов да го споделя с тези, които винаги са били до нас. Надявам се това да бъде специален сезон за мен и за тифозите, както на терена, така и извън него", заяви Тоти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА