520 0

Левски има нужда от още поне два трансфера

Теодор Николов

Наставникът на Левски Люпко Петрович продължава да настоява отборът да бъде подсилен с двама нови играчи.

Сръбският специалист е поискал от новия собственик Спас Русев на "Герена" да бъдат привлечени десен защитник и централен нападател, пише Тема Спорт. В момента тези позиции са най-притеснителни за "сините".

Отдясно в отбрана играе Сашо Александров, а негова алтернатива е Роман Прохазка, който обаче е далеч по-полезен в халфовата линия. На върха на атаката пък Левски разполага с Бабатунде Адениджи и Венцислав Христов. Вторият обаче изпадна в немилост пред Петрович, който дори го остави извън групата за мача с Верея, въпреки в нея нямаше друг таран, а на пейката седнаха само 6 вместо 7 резерви. Треньорът посочи, че е недоволен от Христов още от лятната подготовка и той не фигурира в бъдещите му планове.

Новият собственик на Левски няма много време да реагира, защото трансферният пазар у нас затваря на 7 септември. След това клубовете могат да привличат само свободни агенти.

За поста на десен бек "сините" искаха бившият национал Станислав Манолев, който в момента поддържа форма с Пирин (Благоевград). Желанието на играча обаче е да си намери клуб в чужбина.

Заговори се, че Левски има интерес и към Галин Иванов. Атакуващият халф в момента е свободен агент, като за последно игра за турския Самсунспор. Твърдеше се дори, че Иванов ще започне подготовка с Левски, но от "Герена" отрекоха подобно нещо.

Все още не е ясно и дали Виктор Генев ще подпише със "сините". Централният бранител тренира близо месец с отбора, но все още е без контракт.Напиши коментар:


Публикувай