Last news in Fakti

4 Септември, 2016 09:30 1 014 0

Лудогорец усилено търси нападател

  • лудогорец-
  • нападател-
  • селекция

Методи Томанов обикаля различни първенства в Европа, за да намери нов нападател

Лудогорец усилено търси нападател - 1
Снимка: БТА/АР

Участието на Лудогорец в групите на Шампионската лига по никакъв начин няма да спре да работи по селекцията. Разградчани се отказаха да пазаруват в края на трансферния прозорец и не се подсилиха допълнително за мачовете срещу ПСЖ, Арсенал и Базел, но вече мислят за зимата.

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев и спортният директор Методи Томанов вече са обсъдили, че след 6 месеца или най-късно година в Разград ще трябва да се търси нов нападател.
Причината е, че трябва да се вдигне конкуренцията, а и да се намери футболист, който да е готов да замества Клаудиу Кешеру и Джонатан Кафу. Както е известно, към румънския национал имаше голям интерес през лятото, а същото важи и за Кафу, който предизвика фурор с мачовете си в Шампионската лига.

Не е изключено през зимата един от двамата да напусне отбора в посока Западна Европа, а това ще доведе и до сериозна дупка. В същото време младият Цветелин Чунчуков не се развива с желаните темпове и трудно ще пробие в първия отбор.

Заради това Томанов обикаля различни първенства в Европа, за да намери нов нападател. Това призна и собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев: "В клуба се работи за селекцията в следващата година, гледат се играчи".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА