601 0

Лукаку: Головете ще дойдат

Нападателят на Евертън още не се е разписал от началото на сезона

Лукаку: Головете ще дойдат
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Ромелу Лукаку обеща голове на феновете на Евертън, но само след като е готов на 100% за игра.  Белгиецът още не се е разписал от началото на сезона, след като не е в оптимално физическо състояние и е започнал само един мач като титуляр. 

Бъдещето му бе предмет на много спекулации през лятото, но в крайна сметка той остана на „Гудисън Парк“ и ще носи екипа на Карамелите поне още една година. 

„Не бях притеснен за бъдещето. Оставих на агента си да се справя с това, а аз отидох на почивка. Когато се върнах получих контузия точно преди старта на сезона. Това ми попречи да навляза във форма“ обясни Лукаку. 

„Всъщност в момента за мен е именно подготвителния период. Работя здраво, за да бъда готов на 100% и съм сигурен, че когато това се случи, головете ще дойдат“ добави нападателят, който в момента е с националния тим на Белгия преди старта на световните квалификации срещу Кипър във вторник. 

„Аз и Куман не сме говорили много за ситуацията. Той поддържаше връзка с агента ми по време на този период, а аз мислех за футбол. Сега просто искам да дам най-доброто от себе си за отбора“ каза още Лукаку.
 

Великобритания

Напиши коментар:


Публикувай