Last news in Fakti

5 Септември, 2016 16:02 815 0

Лукаку: Не отидох в Ювентус, за да остана в Евертън

  • лукаку-
  • ювентус-
  • евертън

Белгиецът призна, че е бил желан от шампиона на Италия

Лукаку: Не отидох в Ювентус, за да остана в Евертън - 1
Снимка: БТА/АР

Белгийският нападател на Евертън Ромелу Лукаку разкри, че през летния трансферен прозорец е бил желан от италианския първенец Ювентус. Футболистът обаче решил да остане във Висшата лига, преценявайки, че още му е рано да ходи в Серия "А".

"Можех да отида в Ювентус, но предпочетох да остана в Евертън, защото мисля, че още ми е прекалено рано да ходя в Италия. Пък и не се представям лошо тук. Сега имаме нов треньор и ситуацията е напълно различна. Мисля, че можем да прогресираме при Роналд Куман.

"В момента футболът за мен не е пари. Искам да печеля титли. Оставам спокоен и уважавам своя клуб. Надявам се, че и те ме уважават и някой ден мога да напусна през централния вход", допълни Лукаку.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА