6 Септември, 2016 17:58 1 578 0

Григор Димитров: Бях притеснен

  • димитров-
  • мъри-
  • тенис-
  • us open

"Разочарован съм", заяви ракета №1 на България след тежката загуба на US Open

Григор Димитров: Бях притеснен - 1
Снимка: БТА/АР

Григор Димитров не скри разочарованието си от тежката загуба срещу Анди Мъри на откритото първенство по тенис на САЩ, но също така добави, че в момента британецът е най-добрият играч. Българинът загуби с 1:6, 2:6, 2:6 в мач от четвъртия кръг тази нощ.

"Хубаво беше да изиграя вечерен мач на тази арена, но съм разочарован от неговия изход. Мисля, че в последните пет или шест седмици се справям добре в тренировките, а освен това спечелих и няколко много важни мача. Но бях тотално изтощен и физически, и психически", каза Димитров след мача от четвъртия кръг.

"Може би бях малко притеснен от срещата ми с Мъри в основен мач за вечерта, но пък това ми даде безценен опит. В момента Анди просто е най-добрият и заслужава всичките суперлативи за играта си", добави българинът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА