Last news in Fakti

7 Септември, 2016 14:27 1 315 2

Дяков: Не нападайте Петев и Михайлов!

  • дяков-
  • българия-
  • петев-
  • михайлов-
  • люсембург

"Те не са виновни за нашето представяне", заяви капитанът на България

Дяков: Не нападайте Петев и Михайлов! - 1
Снимка: БТА/АР

Капитанът на България Светослав Дяков защити селекционера Ивайло Петев и президента на БФС Боби Михайлов след драматичната късна победа с 4:3 над Люксембург снощи.

"Инфарктен мач! Без да обиждам отбора на Люксембург, не трябва да позволяваме на такива отбори да ни вкарват три гола от три удара", започна Дяков.

"Знам, че е трудно на хората да приемат тези резултати и такива игри, но това сме ние - няма други футболисти! Не е сериозно да се критикува треньорът, президентът на БФС за нашето представяне, не те играят на терена."

"Да се надяваме, че ще играем по-добре със силните съперници. Ние все пак сме малко по-добро ниво от Люксембург и това се видя снощи", добави Дяков.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 копеле

    0 0 Отговор
    Българските "футболисти" са пълни олигоф.ени, били по-добри от Люксембург, а бе пундьовци чалгаджийски играта ви е като на някой селски отбор в 10-та глуха. Що не спрете завинаги с тази игра че не мога да ви понасям вече, вие сте като 11 ненормалници гонещи едно кълбо, маймуни ще играят по-добре от вас.
  • 2 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    предлагам -да си вземем поне 22-ма от африканските бежанци -веднага им даваме българско поданство -пускаме ги в националният отбор и ще играят много по добре на 200процента от тези търтеи-нещо като в лудогорец ще се получи-там добре че играят трима българи,а ако и тях ги махнем -ей го на клубният шампион на европата е готов....
    Както е тръгнало -всички българи да напускаме Родината-управниците да си вкарат бежанците и они докато научат езици и далаверите на управници ей ги още 26 години управляващи България едни и същи-Но-ще имаме национален отбор по футбол,олимпийски шампиони по всички спортове и ще капят едни пари за крадене и лапане ихааа....
    Нито образование имаме,нито култура,нито млади надежди в който и да е спорт-ако случайно пробием някъде,то почват едни хвалби за чудо и приказ,после отиваме в другата крайност..
    Айде да си свалим розовите очила и да се захващаме за работа От горе на долу,че рибата мирише от главата-разковничето е в управниците-не мислят напред ,а каквото стане сега и веднага-а трябва дългосрочен и сигурен планс яко харчене и влагане а не крадене