Last news in Fakti

9 Септември, 2016 12:26 1 173 1

Наско Сираков: Нямам работа на Герена!

  • сираков-
  • левски-
  • русев

''Няма да си счупя краката да се връщам'', категоричен е той

Наско Сираков: Нямам работа на Герена! - 1
Снимка: БТА

Спряганият за президент на Левски - Наско Сираков, коментира по следния начин информациите за завръщането си на "Герена". С идването на Спас Русев се смяташе, че Вълка ще поеме цялата спортно-техническа власт, но към днешна дата нещата стоят по различен начин.

Сираков говори в предаването "Комбина", като целият разговор ще бъде излъчен през уикенда.

"Няма да си счупя краката да се връщам, в никакъв случай. Ако някой човек ме покани да се върна в Левски, трябва да бъда убеден, че неговото мислене за развитието на Левски съвпада с моето. Ако е така, както беше последните 7-8 години, аз нямам работа на "Герена", коментира Сираков.

"Никой не е разговарял с мен, така че хипотетично да обсъждаме един такъв вариант мисля, че не е уместно", добави още голмайстор №1 в историята на клуба.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BMW

    0 0 Отговор
    Така е , за някои хора кражба'та отдавна свърши .