10 Септември, 2016 09:26 2 800 0

Дерменджиев: Лудогорец показа истинското си лице

  • дерменджиев-
  • лудогорец-
  • черно море

Треньорът на шампионите доволен от второто полувреме на срещата с Черно море

Дерменджиев: Лудогорец показа истинското си лице - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев поздрави тима си за волевия обрат от 0:1 до 3:1 при гостуването на Черно море.

"Показахме характер и израстване. Играчите вече се научиха да разпределят силите си и да играят равномерно и в Европа, и в българското първенство. Наистина е имало моменти, когато сме страдали. Това бе синдром на първата година и трудно се получаваше мотивация, но това го преживяхме и виждате, че е по-различно. Футболистите правилно разпределят силите за момента. Разбраха, че трябва да се играе и за вътрешното първенство и го правят. 

Винаги съм бил уверен и съм вярвал на футболистите, на клуба и отбора. Минаха доста години, в които отборът изживяваше кризи да не се играе равномерно, но ако успеем да овладеем докрай, значи отборът израства. Винаги съм казвал, че всеки един играч в Лудогорец има място в състава. Доволен съм от всички и да работиш с такава класа футболисти е много добре. Кешеру е в процес на лечение, правят му маска и мисля, че състоянието му ще бъде добро. На старта е така – анализаторите казват, че Базел и ние сме конкуренти за третото място. 

Ще направим всичко възможно да спечелим нещо срещу Базел във вторник. Швейцарският отбор е по-силен откакто играхме с тях, но ние нямаме право да се оплакваме и се надявам да зарадваме България с добър резултат", каза Георги Дерменжиев. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА