2 506 0

Дерменджиев: Лудогорец показа истинското си лице

Треньорът на шампионите доволен от второто полувреме на срещата с Черно море

Дерменджиев: Лудогорец показа истинското си лице
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев поздрави тима си за волевия обрат от 0:1 до 3:1 при гостуването на Черно море.

"Показахме характер и израстване. Играчите вече се научиха да разпределят силите си и да играят равномерно и в Европа, и в българското първенство. Наистина е имало моменти, когато сме страдали. Това бе синдром на първата година и трудно се получаваше мотивация, но това го преживяхме и виждате, че е по-различно. Футболистите правилно разпределят силите за момента. Разбраха, че трябва да се играе и за вътрешното първенство и го правят. 

Винаги съм бил уверен и съм вярвал на футболистите, на клуба и отбора. Минаха доста години, в които отборът изживяваше кризи да не се играе равномерно, но ако успеем да овладеем докрай, значи отборът израства. Винаги съм казвал, че всеки един играч в Лудогорец има място в състава. Доволен съм от всички и да работиш с такава класа футболисти е много добре. Кешеру е в процес на лечение, правят му маска и мисля, че състоянието му ще бъде добро. На старта е така – анализаторите казват, че Базел и ние сме конкуренти за третото място. 

Ще направим всичко възможно да спечелим нещо срещу Базел във вторник. Швейцарският отбор е по-силен откакто играхме с тях, но ние нямаме право да се оплакваме и се надявам да зарадваме България с добър резултат", каза Георги Дерменжиев. 


Още по темата

 • Гонзо: Нямахме късмет срещу Лудогорец

  Гонзо: Нямахме късмет срещу Лудогорец

  Треньорът на Черно море Георги Иванов заяви след вчерашното поражение с 1:3 от шампиона Лудогорец, че неговият тим е стоял добре на терена до първия ...
  10.09.2016
  616
  0

Напиши коментар:


Публикувай