Last news in Fakti

10 Септември, 2016 11:58 835 0

Гонзо: Нямахме късмет срещу Лудогорец

  • гонзо-
  • лудогорец-
  • черно море

"Не виждах как ще ни вкарат гол", заяви треньорът на Черно море

Гонзо: Нямахме късмет срещу Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Черно море Георги Иванов заяви след вчерашното поражение с 1:3 от шампиона Лудогорец, че неговият тим е стоял добре на терена до първия час игра.

"Мисля, че стояхме добре до 60-та минута. Не виждах как Лудогорец можеха да вкарат гол. Допуснахме две елементарни грешки и двата пъти целят отбор сме в наказателното си поле и даваме възможност на играч да стреля от 15 метра", започна Гонзо.

"При втория гол не може човек да бъде между двата стопера и да вкара гол от малкия пеналт чисто. Смятам, че играхме добре, а и нямахме малко късмет. Ако тази греда беше влязла и ставаше 2:0, може би мачът щеше да бъде различен, но смятам, че трябва да бъдем доволни от това, което показва отборът."

"Лудогорец е отбор, който без ситуации ти вкарва гол. Бързи и технични футболисти. Малко загубихме и сили, защото през цялото време се опитвахме да противодействаме, добре се затваряхме и нормално, след като стана 1:2, почнахме да закъсняваме, да пропускаме хората, но това бе нормално."

"С контузията на Бакари загубихме острота в атака, защото през него излизахме в дълбочина. Бакари не е готов, той пропусна 30 дни от подготовката, не е готов и повече от 60 минути не може да изкара", допълни Иванов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА