607 0

Бодуров се двоуми между ЦСКА и Турция

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Вече бившият защитник на английския Фулъм Николай Бодуров ще реши къде да продължи карие­рата си в понеделник, съобщава "Тема Спорт". Брани­телят не даде вчера оконча­телен отговор на ръководството на ЦСКА-София, въ­преки че проведе разговори с благодетеля на клуба Гриша Ганчев в четвъртък.

Бодуров има предложение и от Тур­ция. Той обаче няма голямо желание да ходи в югоизточ­ната ни съседка по две причи­ни - напрегнатата обстанов­ка в страната и личен въпрос, заради който предпочита да бъде в България. Така възмож­ността бившият защитник на Литекс да избере офертата от "Армията" е доста голяма, а окончателно яснота за бъдещето му ще има в началото на следващата седмица.

Националът разтрогна контракта си с "котиджърс" на 26 август. Бла­гоевградчанинът бе прода­ден на клуба от Острова от Литекс през лятото на 2014 г. В началото бе неизменен титуляр, но през изминалия сезон загуби мястото си. Николай бе пратен под наем в дат­ския Мидтиланд (завършил 3-ти) през февруари 2016 г., за който записа 15 мача за пър­венство, както и участия срещу Манчестър Юнайтед в Лига Европа.

България


Напиши коментар:


Публикувай